Autor: Tööstusuudised.ee • 1. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Instrutec 2017 tippjuhtide päeval räägitakse digitaliseerimisest

Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo astub üles 17. novembril toimuval Instruteci tippjuhtide päeval.
Foto: Andras Kralla
15.-17. novembril toimuva tööstusmessi Instrutec 2017 viimane päev ehk 17. november on tippjuhtide päev, mil toimub seminar, kus võetakse luubi alla tööstuse digitaliseerimine.

Lavale astuvad mitmed oma ala asjatundjad ja tippjuhid, kes arutlevad, miks ja kuidas peaks tööstust digitaliseerima.  Teiste seas esineb ettekandega „Tööstuse digitaliseerimise vajalikkusest majanduse jätkusuutlikkuse võtmes ja riigipoolsed meetmed“ ka ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo (MKM).

Sellest, miks Eesti tööstus peab keskenduma digitaliseerimise arendamisele, kõneleb Ericsson Eesti juhatuse liige ja ITLi juhatuse liige Seth Lackman. Lisaks astuvad lavale praktik ning TTÜ ja TKTK õppejõud Ingrid Joost, Hannoveri messi korraldaja Emanuel Marra, SEB Grupi innovatsioonijuht Mart Maasik, IMECCi esindajad Jüri Riives ja Tõnu Lelumees, Hyrlese operatiivjuht Reio Rahumägi ja Tieto Estonia äriarendusjuht Heiti Mering, Protex Balti tegevjuht Helena Almquist ning Telia IoT valdkonna juht Toomas Kärner.

Päeva lõpetab paneelarutelu, mida juhib Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel.

Tutvuge täpsema kavaga SIIN.

Instrutec 2017 toimub 15.-17. novembril 2017 Eesti Näituste messikeskuses. Tippjuhtide päeva korraldavad Eesti Masinatööstuse Liit MTÜ ning Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit. 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077