17. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peenjoogivabrik kaasab ühisrahastust

Nudisti meeskond.
Foto: Fundwise/Nudist OÜ
Rabarberiveini, siidrit ja toonikut valmistav peenjoogivabrik Nudist kogub Fundwise'i kaudu raha, pakkumisel on enam kui 10 protsenti ettevõttest.

Nudist soovib järgneva kolme aasta jooksul kasvada Eesti suurimaks ja ihaldusväärseimaks kääritatud jookide – välja arvatud õlle – ja madala suhkrusisaldusega alkoholivabade jookide väiketootjaks, selgub investeerimiskutsest.

Raha kaasatakse läbi ühisrahastusplatvormi Fundwise ning kokku loodavad joogivabriku tegijad saada 30 000 kuni 90 000 euro suuruse investeeringu, mis annaks selles osalejatele 3,85 kuni10,81 protsendi suuruse osaluse.

Minimaalselt saab soovija Nudisti panustada 250 eurot. Rahastuskampaania läks lahti täna ning lõpeb 5. novembril. Investoreid kaasatakse selleks, et finantseerida firma kasvu.

Nimelt plaanib firma käesoleval aastal kasvatatada kääritamise mahte kolm korda, sealhulgas vahuveinide mahtu 10 korda. Nudist tahab arendada ka toonikutevalikut ning siseneda looduslike energiajookide turule.

Seni on käsitööjoogivabrik tootnud rabarberivahuveini Rabarbra ja naturaalseid siidreid Ieva, Pablo ja Mr. Miyagi. Nudist on ka Eesti ainus toonikuvalmistaja, pakkudes tooteid Ana ja Lord.

Autor: Äripäev.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077