Autor: Tööstusuudised.ee • 16. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas registreerimine Energia aastakonverentsile 2017

Iga-aastane energeetikasektori suursündmus Energia Aastakonverents 2017 toimub tänavu 1. detsembril. Konverentsil räägitakse nii puhta energia paketi menetlemisest Euroopa Parlamendis kui ka Eesti eesistumise mõjust Euroopa Liidu energiapoliitikale.

Energia aastakonverents on suurim energiasektori konverents, mis annab hea ülevaate sektoris toimuvast.

Tänavusel konverentsil räägitakse nii Euroopa kui Eesti energiaturust. Näiteks saab konverentsil kuulda ülevaadet puhta energia paketi menetlemisest Euroopa Parlamendis. Sellest tuleb rääkima eurosaadik Kaja Kallas.

Lisaks on juttu sellest, kuidas saab Eesti mõjutada Euroopa Liidu energiapoliitikat läbi eesistumise. Sellest tuleb kõnelema majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) energeetika osakonna ekspert Jaanus Uiga.

Juttu on ka Eesti regulatsioonidest ja muudatustest õigusaktides ning lubatud ja keelatud riigiabist. Toimuvad põnevad aruteluringid, kus analüüsitakse gaasiturul ja kaugkütteturul toimuvat ning elektrituru (digi)tulevikku ja taastuvenergia tulevikuväljavaateid.

Lisaks Kaja Kallasele ja Jaanus Uigale astuvad lavale MKM energeetika osakonna juhataja Timo Tatar, advokaadibüroo COBALT partner Elo Tamm, Fortumi juhatuse esimees Margo Külaots, Eleringi juhatuse esimees Taavi Veskimägi ning juhatuse liige ja varahaldusjuht Kalle Kilk, Baltic Energy Partnersi esindaja Peeter Jass Pikk, Nordic Power Management juhatuse liige Tiit Nigul ja paljud teised.

Energia aastakonverents 2017 korraldajad on Äripäeva teemaveeb Tööstusuudised.ee ja Advokaadibüroo COBALT.

NB! Kõige soodsama hinnaga saab konverentsile registreeruda vaid täna ja homme. Tutvu konverentsi kavaga SIIN ja registreeri SIIN.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077