Konverentsi Tööstuse Äriplaan 2018 moderaator on Jakob Saks

Konverentsi Tööstuse Äriplaan 2018 modereerib ettevõtja ja eksportöör Jakob Saks.
Konverentsi Tööstuse Äriplaan 2018 modereerib ettevõtja ja eksportöör Jakob...

30. novembril 2017 toimuva konverentsi Tööstuse Äriplaan 2018 moderaator on ettevõtja ja eksportöör Jakob Saks.

Jakob Saks on olnud üle 18 aasta seotud rahvusvaheliste läbirääkimistega. Ta on aidanud Taani ettevõtetel pidada koostööläbirääkimisi Eestis, töötades Taani Saatkonnas majandusnõunikuna. Lisaks on Saks konsulteerinud Taani ettevõtete sisenemist lähiturgudele, töötades sealse Kesk- ja Väikeettevõtete Assotsiatsiooni juures.

Peale magistrikraadi omandamist Copenhagen Business School’is suundus ta ennast täiendama Venetsueelasse. Hiljem istus Jakob innovaatilise Eesti väiketootja NeoQi eest läbirääkimiste laua taga nii Araabia maades, Aasias kui ka Ladina-Ameerikas.

Tema viieaastasesse Hispaanias töötamise perioodi mahtus nii DRV-Phytolab Group’i ekspordi juhtimine ligi 80-sse riiki maailmas, kus rahvusvahelised läbirääkimised olid tema jaoks igapäevane tegevus, kui ka Eesti ettevõtete eest seismine Hispaania turul. Alates 2005 suundus ta ettevõtlusesse, käivitades tänaseni ettevõtteid. Peale Neikid Resto ja Foody Alleni on maailmaturule viidud innovaatilisi off-road motospordi tooteid eksportiv Rabaconda, ning hetkel on ta käivitamas digitaalset turuplatsi Dentilink, mis on mõeldud proteesimistöödele hambaravis.

Kevadel esines Jakob Saks ka Pärnu Konverentside Juhtimislaboris, kus rääkis, et äris saab ainus eesmärk olla win-win – muul juhul sõidetakse kellestki üle ja see pole jätkusuutlik. Loe selle kohta lähemalt SIIT.

 

NB! Tööstussektorile suunatud konverents Tööstuse Äriplaan 2018 toimub 30. novembril 2017 Tallinnas, Swissotelis. Registreeri konverentsile oktoobri jooksul soodushinnaga! Täpsema kavaga saad tutvuda SIIN ja registreerida SIIN.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara