Autor: Tööstusuudised.ee • 12. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konverentsi Tööstuse Äriplaan 2018 moderaator on Jakob Saks

Konverentsi Tööstuse Äriplaan 2018 modereerib ettevõtja ja eksportöör Jakob Saks.
Foto: Andras Kralla
30. novembril 2017 toimuva konverentsi Tööstuse Äriplaan 2018 moderaator on ettevõtja ja eksportöör Jakob Saks.

Jakob Saks on olnud üle 18 aasta seotud rahvusvaheliste läbirääkimistega. Ta on aidanud Taani ettevõtetel pidada koostööläbirääkimisi Eestis, töötades Taani Saatkonnas majandusnõunikuna. Lisaks on Saks konsulteerinud Taani ettevõtete sisenemist lähiturgudele, töötades sealse Kesk- ja Väikeettevõtete Assotsiatsiooni juures.

Peale magistrikraadi omandamist Copenhagen Business School’is suundus ta ennast täiendama Venetsueelasse. Hiljem istus Jakob innovaatilise Eesti väiketootja NeoQi eest läbirääkimiste laua taga nii Araabia maades, Aasias kui ka Ladina-Ameerikas.

Tema viieaastasesse Hispaanias töötamise perioodi mahtus nii DRV-Phytolab Group’i ekspordi juhtimine ligi 80-sse riiki maailmas, kus rahvusvahelised läbirääkimised olid tema jaoks igapäevane tegevus, kui ka Eesti ettevõtete eest seismine Hispaania turul. Alates 2005 suundus ta ettevõtlusesse, käivitades tänaseni ettevõtteid. Peale Neikid Resto ja Foody Alleni on maailmaturule viidud innovaatilisi off-road motospordi tooteid eksportiv Rabaconda, ning hetkel on ta käivitamas digitaalset turuplatsi Dentilink, mis on mõeldud proteesimistöödele hambaravis.

Kevadel esines Jakob Saks ka Pärnu Konverentside Juhtimislaboris, kus rääkis, et äris saab ainus eesmärk olla win-win – muul juhul sõidetakse kellestki üle ja see pole jätkusuutlik. Loe selle kohta lähemalt SIIT.

 

NB! Tööstussektorile suunatud konverents Tööstuse Äriplaan 2018 toimub 30. novembril 2017 Tallinnas, Swissotelis. Registreeri konverentsile oktoobri jooksul soodushinnaga! Täpsema kavaga saad tutvuda SIIN ja registreerida SIIN.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077