Autor: Tööstusuudised.ee • 15. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Masinatööstusmess Instrutec 2017 avab uksed 15. novembril

Foto Instrutecilt.
Foto: Eesti Näitused
Rahvusvaheline masinatööstusmess Instrutec 2017 toimub tänavu 15.-17. novembril Eesti Näituste messikeskuses.

Tegemist on rahvusvahelise tootearenduse, tootmistehnika, tööriistade, allhangete ja tehnohooldusmessiga, mis on järjekorras juba 23. Messile oodatakse oma tooteid ja saavutusi tutvustama ligi 100 masinatööstus- ja tehnikaettevõtet. Lisaks toimuvad tehnika demonstratsioonid ja erinevad seminarid.

Eesti Masinatööstuse Liidu tegevjuht Triin Ploompuu ütles Tööstusuudistele, et kuna Instrutec on Eesti ainus tööstusmess, on see oluline kõigile masinatööstusega seotud ettevõtetele. "Paljud arvavad, et teavad Eesti ettevõtete tehnoloogiatest ja arengust kõike, kuid arvestades kasvõi seda, kui palju Eesti Masinatööstuse Liidule iga päev kontakte ja päringuid, on selge, et inimesi ja ettevõtteid ei tunta piisavalt. Instrutec on see mess, mis pakub vajalikku infot, uusi kontakte ja taaskohtumisrõõmu kõikidele, kes on avatud koostööks. Messil osalemine on investeering pikaajalistesse koostöösuhetesse, millest võidavad kõik osapooled,“ märkis Ploompuu.    

Masina-, metalli- ja aparaadiehitus tehnoloogiliselt üks kiiremini arenevaid tööstusharusid Eestis. Instruteci ekspositsioon ning messil toimuvad teabe-, nõustamis- ja koolitusüritused annavad ülevaate Eesti metalli-, masina-, aparaadi- ning puidu- ja saetööstuse hetkeseisundist ja arengupotentsiaalist, teisalt aga toovad asjatundjaini teiste riikide uusimad teadus-, tehnika- ja tehnoloogiasaavutused antud valdkonnas.

Instruteci korraldab AS Eesti Näitused koostöös Eesti Masinatööstuse Liiduga.

Instruteci kohta saad täpsemat infot SIIT.

 

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077