Autor: Heija-Liis Ristikivi • 23. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kes osalevad seminaril "Inimesed ja ohutus ladudes" - juba üle 60 osaleja!

Seminar "Inimesed ja ohutus ladudes" toimub 12. septembril Keila Tööstuslinnakus (Keki tn 1, Keila). Luubi alla võtame inimese ja tema rolli töökeskkonna ohutuse tõstmisel.

Viimastel aastatel räägitakse igas valdkonnas innovatiivsusest, mille all mõeldakse tihti automatiseerimist, uut tehnikat jms. Samas oleme paljudes sektorites jõudnud ringiga tagasi sinna, kus saame tõdeda, et paralleelselt tehniliste uuendustega algab kõik siiski inimestest - nende motivatsioonist, teadlikkusest, koormatusest, tähelepanust, juhtimisest jne. Võime öelda, et innovatiivne lähenemine tööohutusele ladudes algab inimesekesksest mõtteviisist.

SOODUSHIND 249 € +km kehtib veel vaid augusti lõpuni (tavahind 289 € +km).

Kohtade arv piiratud!

Vaata programmi siin ja registreeru siin!

Läheme külla Keila Tööstuslinnakus tegutsevatele ettevõtetele Ensto Ensek ja Glamox. Kohapeal kuuleme ja näeme, kuidas on ettevõtted taganud tööohutuse nii ladudes kui ka ladudega piirneval territooriumil. Pöörame tähelepanu ka suurte autode liikumisele ja laadimisele. Samuti tutvustab Harju KEK kõigile huvilistele Keila Tööstuslinnaku territooriumi ja sealseid võimalusi.

Päeva modereerib tööõnne ekspert Tiina Saar-Veelmaa.

Seminarile on juba registreerunud:

INDREK AARE, ABB AS

ROGER ALLAS, HAVI LOGISTICS OÜNATALIA ANDREITSENKO, AXENDO OÜSIRJE ANTSON, KAITSELIITMAIT AUVÄÄRT, SANDLA PUIT OÜGUSTAV JÄNES, HENKEL BALTI OPERATIONS OÜKAILI KANN, RISKIANALÜÜS OÜKAIRI KASEMETS, HANZA MECHANICS TARTU ASAVE KAUR, HANZA MECHANICS TARTU ASKARIT KIKAS, RISKIANALÜÜS OÜMERJE KIPS, KULINAARIA OÜKARMEN KÕLAMETS, RISKIANALÜÜS OÜRAIDO KÄSPRE, ANTALIS ASJANEK LEHTMETS, HARJU KEK ASMÄIDU LEPP, KROONPRESS ASMERLE LILLE, PESMEL EESTI ASKARIINA LILLEPEA, KAITSELIITMARE LUISK, BALBIINO ASJOEL LUUK, AQ LASERTOOL OÜANGELICA MAASIKAS, TÖÖINSPEKTSIOONMAREK MUSTING, SCHENKER ASANDREI NIKIFOROV, NORMA ASIRJA NÄREP, MISTRA-AUTEX ASEVELIN ORG, ENSTO ENSEK ASMARKO PARBO, INSTRUMENTARIUM OPTIKA OÜÜLLAR PIIR, SALUTAGUSE PÄRMITEHAS ASSIRJE POLLER, HARJU ELEKTER ELEKTROTEHNIKA ASRAILI POOLAKESE, HANZA MECHANICS TARTU ASLENNO PÕDER, AMETIKOOLITUS OÜPIRET PÕHJALA, HENKEL BALTI OPERATIONS OÜPEEP PÕLLUÄÄR, SANDLA PUIT OÜILMAR RAMMI, RAMMI KOOLITUS OÜTARMO RANNAK, RUUKKI PRODUCTS ASANDRES RANNIKU, SAINT-GOBAIN GLASS ESTONIA SETAAVO RAUN, ENSTO ENSEK ASREIN REBANE, BALBIINO ASMARJA REBANE, AQ LASERTOOL OÜREIN REISBERG, TÖÖINSPEKTSIOONKATRIN REPP, KULINAARIA OÜHEIJA-LIIS RISTIKIVI, ÄRIPÄEV ASTIINA SAAR-VEELMAA, PROEKSPERT ASMEELIS SADUL, LINCONA KONSULT ASKAAREL SUUK, ENSTO ENSEK ASTUULI TOMSON, GLAMOX HE ASALAR TORIM, RUUKKI PRODUCTS ASTAUNO TREI, SCHENKER ASPIRET VIIGISALU, HARJU ELEKTER ELEKTROTEHNIKA ASLAURI VIILEBERG, HARJU KEK ASTOOMAS VÕRK, INSTRUMENTARIUM OPTIKA OÜ

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077