Autor: Tööstusuudised.ee • 8. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Energia säästmise ja protsesside monitoorimise seminar - vaata galeriid!

Seminar "Kuidas tööstuses energiat säästa ja protsesse monitoorida?".
Foto: Harro Puusild
6. juunil toimus Tööstusuudised.ee ja Hoiame Kokku Grupi ühisseminar "Kuidas tööstuses energiat säästa ja protsesse monitoorida?", kus teiste seas oli juttu ka valguslahendustest, strateegilisest lähenemisest, suruõhust ja tootmisliinide monitoorimisest.

Seminaril räägiti: 

Kuidas energia säästmisele läheneda strateegiliselt?Strateegilise lähenemise tulemusedKuidas vähendada energiaga seotud raiskamist?Elektrikvaliteedi olulisusKuidas energiakulu monitoorida – erinevad meetodid, nende kasutusvõimalused, eelised, puudused ja rakendamine praktikasValgustus – keerukaim valdkond, suurim säästMillise säästu saavutad juhitava LED-lahendusega?Suruõhk ja soojustagastus – lahendused, potentsiaal ja tulemusedTootmisliinide monitoorimine – analüüs ja tulemusedOlekupõhine hooldus süsteemidesRessursitõhususe meetme rakendamine tööstuses

Täpsema programmiga saate tagasiulatuvalt tutvuda siin

Foto: Harro Puusild
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077