Autor: Tööstusuudised.ee • 8. juuni 2017

Energia säästmise ja protsesside monitoorimise seminar - vaata galeriid!

Seminar "Kuidas tööstuses energiat säästa ja protsesse monitoorida?".
Autor: Harro Puusild
6. juunil toimus Tööstusuudised.ee ja Hoiame Kokku Grupi ühisseminar "Kuidas tööstuses energiat säästa ja protsesse monitoorida?", kus teiste seas oli juttu ka valguslahendustest, strateegilisest lähenemisest, suruõhust ja tootmisliinide monitoorimisest.

Seminaril räägiti: 

Kuidas energia säästmisele läheneda strateegiliselt?Strateegilise lähenemise tulemusedKuidas vähendada energiaga seotud raiskamist?Elektrikvaliteedi olulisusKuidas energiakulu monitoorida – erinevad meetodid, nende kasutusvõimalused, eelised, puudused ja rakendamine praktikasValgustus – keerukaim valdkond, suurim säästMillise säästu saavutad juhitava LED-lahendusega?Suruõhk ja soojustagastus – lahendused, potentsiaal ja tulemusedTootmisliinide monitoorimine – analüüs ja tulemusedOlekupõhine hooldus süsteemidesRessursitõhususe meetme rakendamine tööstuses

Täpsema programmiga saate tagasiulatuvalt tutvuda siin

Autor: Harro Puusild
Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077