Autor: Tööstusuudised.ee • 18. mai 2017

Fortaco Estonia kavandab Narvas suurt tootmise laiendamist

Fortaco tähistab 70. aastapäeva ja avas selleks ajaloole pühendatud näituse.
Autor: Fortaco Estonia

Fortaco Group on heaks kiitnud Fortaco Estonia laiendamisplaani. Käimas on uue investeeringu viimased uuringud ja ettevalmistused, kindlustamaks plaanide kiiret elluviimist.

Plaanis on rajada tootmishoone, mille põrandapind on 10 000 m2. Ehitusprotsess kulgeb kahes etapis – esimene etapp valmib 2018. aasta suvel ning teine etapp 2019. aasta alguses.

Lähiaastate koguinvesteering on 10 miljonit eurot, siia hulka kuuluvad ka investeeringud masinakeskuste rajamisse ning keevitusrobotite soetamiseks. Pärast Narva tehase laienduse valmimist annab Fortaco Estonia tööd 150 uuele töötajale.

Fortaco Estonial on pikaajaline kogemus terase töötlemisel. Meie Narva tehas on üks Fortaco terastoodete ettevõtetest, mis toodab rasketööstusele keevitatud ja freesitud kõrgkvaliteetsest terasest tooteid (massiga 0,5-5 tonni). Uus investeering võimaldab Fortaco’l edasiselt äri kasvatada ning toetada meie kliente.

Fortaco on terastoodete tootmise ettevõte, mis pakub inseneri- ja tootelahendusi raske-, energia- ja meretööstusele nagu näiteks kajutid, kõrgkvaliteetsest terasest tooted ja seadmete montaaž. Fortacol on tootmisüksused viies Ida-Euroopa riigis ja kolm tehast Soomes, teenindamaks meie globaalseid kliente.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077