Autor: Harro Puusild • 20. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Radius Machining avas pidulikult uue tehase - vaata galeriid!

Radius Machiningu tegevjuht Alvar Sass.
Foto: Tööstusuudised.ee
Metallitööstus Radius Machining avas 17. märtsil lennujaama lähedal Mõigu tööstuspargis uue 3000-ruutmeetrise tehase.

Radius Machining otsustas Mõigu tööstusparki kolida, sest senine Kiilis asunud tootmispind jäi lihtsalt väikeseks. Kui Kiilis oli ettevõtte kasutuses 1100 ruutmeetrit pinda, siis uues hoones on ruumi juba 3000 ruutmeetrit. Kiili oli ka töötajate jaoks liiga kaugel. 

Mõigu hoone ostis ettevõte pea kahe miljoni euroga. 

Radiuse tegevjuht Alvar Sass ütles uue hoone avamisel, et investeerimine digitaliseerimisse ja automatiseerimisse jätkub. Juba sellel nädalal on oodata uut CNC-seadet ja aasta lõpul peaks kohale jõudma ka robotkäpp. 

"Loodame, et kümne aasta pärast töötame kolmes vahetuses, millest ühe teevad inimesed ja ülejäänud kaks juba robotid," sõnas Sass. 

Foto: Tööstusuudised.ee
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077