20. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltic Workboats: tööd on paljudele, pudelikael on elukohad

Baltic Workboatsi alus Saaremaal, Nasvas
Foto: Eiko Kink
Baltic Workboatsi juhatuse liikme David O’Brocki sõnul on neil tööd pakkuda paljudele, kuid suurim „pudelikael“ on see, kus uued töötajad elama hakkaksid.

David O’Brock ütles Saarte Häälele, et neil on käsil suured tellimused, mis tähendab, et tööle on tarvis rohkem inimesi.

Konkreetset arvu, kui palju uusi töötajaid on nad valmis palkama, ta välja öelda ei tahtnud, soovimata kindlat piiri maha märkida. Kui korraga tuleb ikkagi mitukümmend spetsialisti ja neile lisaks laekub veel inimesi sooviga siin elada ja töötada, ei taha ettevõte neid tagasi saata põhjusel, et nn kvoot on täis. Iseasi on, et igaüks laevaehitajaks ei sobi, tegemist peab olema kvalifitseeritud tööjõuga.

“Ütleme nii, et tööd on paljudele. Kui nad kõik tulevad, on aga järgmine “pudelikael” siin see, kus nad elama hakkavad,” andis BWB juhatuse liige aimu, kuivõrd suurt hulka inimesi nad saarele ootavad.

Loe pikemalt Saarte Häälest.

 

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077