20. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paidesse kerkib uuenduslikem pagaritööstus

Paidesse kerkib Eesti Pagari juurde ehitus
Autor: Raul Mee
Eesti Pagari juurdeehitise valmides on Paides Eesti nüüdisaegseima masinapargiga pagaritööstus, milles on siis ilmselt ka Skandinaaviaga võrreldes üks uuenduslikemaid sisseseadeid. Tööd leiab 15 inimest.

ASi Eesti Pagar juhataja Veikko Vaarja selgitusel valmib juurdeehitis veel tänavu. "Et kodumaised pagaritooted on eestlaste seas hinnatud ja nõudlus mitmekülgse sortimendi järele suureneb, siis laiendab Eesti Pagar oma tegevust," lausus ta Järva Teatajale

"Uut pinda lisandub nii tootmisele, laole kui ka koolituskeskusele."

Vaarja täpsustas, et ettevõte paigaldab uued lao- ja pakkeseadmed ning pakendite ja etikettide printerid. «Paide tehas saab juurde ka täiesti uue tootmisliini," lisas ta.

Loe pikemalt Järva Teatajast

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077