16. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VKG müüs tütarfirma

VKG juhatuse aseesimees Meelis Eldermann
Foto: Eiko Kink
Kontsern Viru Keemia Grupp müüs enda omanduses olnud ehitusmaterjalide turul tegutseva tütarettevõte VKG Plokk OÜ ehitusmaterjalitööstuse ettevõttele Aeroc International AS.

VKG juhatuse aseesimees Meelis Eldermann kommenteeris, et müügiotsus tulenes eelkõige grupi strateegilisest soovist keskenduda vaid põhitegevusvaldkondadele ehk põlevkivi kaevandamisele ning õli, energia ja soojuse koostootmisele.

Tehingu hind jääb poolte kokkuleppel konfidentsiaalseks. Ostu-müügileping jõustus täna.

VKG Plokk kuulus kontserni koosseisu 2011. aastast ning 2012. aasta jaanuarist toodab ettevõte kaubamärgi Roclite nime all müüriplokke. VKG Plokis töötab 58 inimest ning eelmise aasta käive moodustas 3 miljonit eurot.

Autor: Äripäev.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077