24. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VIDEO! Kuidas saaks Eesti energiasektor kogu maailmale eeskujuks olla?

Maailma Energeetikanõukogu Euroopa regiooni juht Einari Kisel.
Foto: Raul Mee
Energiasektori ettevõtjad ja arvamusliidrid jagasid 16. novembril toimunud traditsioonilisel advokaadibüroo GLIMSTEDTi ja Äripäeva korraldatud Energiakonverentsil mõtteid, millega saaks Eesti energiasektor kogu maailmas eeskujuks olla.

Videos astuvad üles Einari Kisel, Margus Vals, Jaak Urm, Imbi Jürgen, Ants Noot, Martin Kruus, Sander Saat, Sven Pitkve ja paljud teised. 

Tänavune konverents toimus juba 7. korda ja tõi saali kokku 140 osalejat. Sündmusel räägiti aktuaalsetest energiateemadest ja keskenduti sellele, mis võib Eesti ja Euroopa energeetikat lähitulevikus ees oodata. 

Energiakonverents on tunnustatud valdkonna suursündmus, mis leiab aset juba 2010. aastast. Konverentsi eestvedajad ja korraldajad on advokaadibüroo GLIMSTEDT ja Äripäev.

GLIMSTEDT on üks Baltikumi juhtivaid advokaadibüroosid, kus töötab kokku üle 250 juristi-advokaadi Tallinnas, Riias, Vilniuses ja erinevates Rootsi linnades. GLIMSTEDTi kohalolu kõikides Balti riikides võimaldab hallata suuremahulisi Baltikumiüleseid projekte.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077