29. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Wermo sai võlast vabaks

ASi Wermo juhataja Raul Vene.
Autor: Väinu Rozental
Saneerimistaagast vabanenud Võru mööblitootja Wermo investeerib jõudsalt seadmetesse ning seni peamiselt allhangetele keskendunud ettevõte on võtnud suuna oma mööblisarjade loomisele.

Uus ajajärk algas eelmise aasta mai lõpus, kui lõppes Wermo saneerimisprotsess. See kestis 33 kuud ja selle ajaga tasus mööblifirma võlausaldajatele vastavalt saneerimiskavale kõik võlad. Pooleteise aasta jooksul on Wermo investeerinud seadmetesse üle poole miljoni euro. Tänavu suvel jõudis müüki mööblisari Fun ning novembris tullakse turule mööblisarjaga Family.

„Teist korda enam saneerimist läbi teha ei tahaks,“ ütles Wermo juhataja Raul Vene. „Siis läks kogu energia selleks, et tehas toimiks, et oleks igapäevast hapnikku. Nüüd saan teha ka pikaajalisi plaane, ei pea mõtlema vaid selle peale, kas raha toodangu eest on laekunud ja kas ma saan materjali õigel ajal kätte.“

Loe pikemalt Äripäevast

Autor: Äripäev.ee

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077