8. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Joogitootjate TOP3: kolmanda koha tõi toote kvaliteet

Saaremaa vesi
Foto: Julia-Maria Linna
Mullu avaldatud TOPi kuuendalt kohalt tänavu kolmandale kerkinud Saaremaa Vesi OÜ ärikasum kasvas aastaga 37% ehk 84 000 euro võrra.

Tegevjuhi ja ühe omaniku Meelis Lonni sõnul tagas tulemuste positiivsuse kvaliteetne toode ning raske ja sihikindel töö.

Lonni hinnangul võib tulemustega igati rahule jääda, sest veetootja jaoks on olnud viimastel aastatel suhteliselt head suved. “2014. aasta oli eriti hea, aga kui pole sooja, siis pole ka müüki,” nendib ta, lisades, et kui tänavu ollakse eelmise aasta tulemustega samas graafikus, on juhatus rahul.

Saaremaa Vesi OÜ

Villib ja turustab joogivettAsutatud 1998Omanikud Meelis Lonn ja Siiri LonnKäive 2015. aastal 1,45 mln eurot, vähenes aastaga 9,3%Ärikasum 2015. aastal 0,31 mln eurot, kasvas aastaga 37%Rentaablus mullu 21,25%, sellega joogitootjatest edukaimTöötajaid 12

Joogitootjate TOPi näed tervikuna SIIN

Saaremaa Vesi on turul olnud juba üle 15 aasta ning investeeringuid teeb ettevõte jooksvalt.

“Uuendame pidevalt oma tootmisseadmeid, sest nad kuluvad. Uusi seadmeid soetame vastavalt vajadustele ja võimalustele,” räägib tegevjuht. “Eks muidugi üritame pidevalt töömahtu kasvatada, aga uute toodetega meil Eestis praegu kavas välja tulla ei ole. Pigem rõhume praegu kodumaal sidrunivee müügile.”

Villitav vesi pärineb Saaremaalt Viidumäe Looduskaitseala põhjaveest. Valmistatakse kolme sorti toodet erinevas taaras: naturaalne gaseerimata vesi, nõrgalt gaseeritud vesi ning sidrunimaitseline nõrgalt gaseeritud vesi.

Autor: Gerli Ramler, kaasautor

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077