Autor: Tööstusuudised.ee • 6. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saku õlletehas pälvis emafirmalt Carlsbergilt tunnustuse

Carlsberg Grupp nimetas Saku õlletehase Lääne-Euroopa regiooni enim tööohutust parendanud ettevõtteks.

Saku Õlletehase tootmisdirektor Marika Tungeli sõnul pälvis Saku kõrge tunnustuse mitte ühe konkreetse tegevuse vaid tervikliku riskide väljaselgitamise ja ennetustöö eest, teatas ettevõte tööstusuudised.ee-le. 

“Kaasasime kõik töötajad ning kaardistasime üle 400 võimaliku ohuolukorra alates tootmisseadmete lahtitulnud ohupiiretest, kolleegi ohtlikest töövõtetest, lahtisest kaevuluugist, libedusest käiguteedel ning lõpetades koridoris läbipõlenud elektripirniga,” märkis Tungel.

“Võti on infoliikumise kiiruses, mis tagab, et riski oht on lühiajaline ning saab ennetavalt likvideeritud,” sõnas Tungel.

„Parima tööohutuse parendaja“ auhinna andis Saku Õlletehasele üle Carlsberg Grupi tööohutuse ja keskkonna direktor Jon Mikkelsen.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077