23. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Krimelte alustas koostööd tervet Ladina-Ameerikat katva jaeketiga

Alar Salum
Foto: Andras Kralla
Lõviosa oma toodangust eksportiv ehitusvahtude ja hermeetikute tootja Krimelte alustas koostööd tervet Ladina-Ameerikat katva jaeketiga, samuti on ettevõte leidnud partnerid Usbekistanis ja lootustandva uue kliendi Austraalias.

 “2016 esimene poolaasta oli jätkuvalt üsna keeruline mitmel meie turul, nagu näiteks Venemaa või Brasiilia, samas on meie umbes 70 geograafilise turu hulgas loomulikult nii tõusjaid kui ka langejaid ja kokkuvõttes oleme eelmise aastaga võrreldes ikkagi plussis ning vaatame tulevikku optimistlikult!” rääkis Krimelte tegevdirektor ja juhatuse liige Alar Salum ajakirjale Ehitaja.

Oma koduturuks ja seega ka kõige tähtsamaks turuks loeb ettevõte Salumi sõnul kogu Euroopat, kaasa arvatud Venemaad. “See on ka see turg, kus me potentsiaali näeme ja kuhu kõige rohkem panustame,” ütles Salum.

Tema sõnul pole Brasiilia ja Venemaa turud praegu ettevõtte jaoks eriti edukad. Ka Prantsusmaa majanduses on keerulised ajad, samuti näiteks Venemaaga tolliliidus olevates Kasahstanis ja Valgevenes.

Loe pikemat lugu siit

Autor: Pille Ivask, kaasautor

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077