18. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas Carlsbergi kärped seavad Saku õlletehase ohtu?

Carlsberg plaanib mitmed vähese kasvuga ärid sulgeda. Mis saab Saku tehasest?
Foto: Raul Mee
Saku õlletehase omanik süüdistab hädades Venemaad ja paneb mitu vähese kasvuga äri kinni.

Teisipäeval teatas Carlsberg Saku õlletehase juhi Margus Kasteini päevapealt ettevõtte juhi kohalt lahkumisest ja päev hiljem tegevuse kärpimisest mitmel pool, kus turu kasv aeglustub, kirjutab Ärileht

„Meil on ärioperatsioone, mis ei toimi, nagu me tahaksime, mistõttu vaatame need üle,” ütles Carls- bergi juhatuse esimees Cees ’t Hart eile Ärilehele.

Reuters kirjutas, et Carls- bergi juht keeldus nimetamast, mis varad on veel müüginimekirjas, sest see nõrgestaks ettevõtte läbirääkimiste positsiooni. Ettevõte kavatseb keskenduda suurlinnadele, käsitööõllele ja põhiturgudele. 

Loe pikemalt Ärilehest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077