9. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skandinaavia mööbliärimehed pöörasid Virumaal tülli

SDAF Productioni asju ajab alates kevadest likvideerija Tarmo Noot.
Foto: Erik Prozes
Aasta eest asutasid Eesti mööbliärisse sukeldunud soomlane ja rootslane Lääne-Virumaale ühiselt mööblitööstuse, kuid juba kevadeks olid sügisel leitud töötajad koondatud ja tehase uksed suletu, kirjutab Äripäev.

„Me olime Mr Torsteni uksefirma kliendid, aga me polnud rahul kohaletoimetamiseks kulunud ajaga. Parema efektiivsuse saavutamiseks otsustasime koos uue firma asutada.“

Nii selgitab soomlane Petteri Nuutinen, miks ta oma endise äripartneri, rootslase Torsten Olligiga mullu juulis koos äri ajama hakkas. Mõlemad mehed olid mööblitööstuses juba vanad kalad, Nuutinenile kuulub Eestis asutatud köögimööbli tootja Mainerplus OÜ ning Ollig ajab mööbliäri rahvusvahelise, kirjade järgi Eestis, Rootsis ja Norras tegutsevas kontsernis Scandinavian Design and Furniture Group ehk lühendatult SDAF Group.

Loe pikemalt Äripäevast. 

Autor: Äripäev.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077