Autor: Harro Puusild • 17. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod! Masinatööstuse liidu 80. juubel

Eesti Masinatööstuse Liit tähistas 80. juubelit.
Foto: Harro Puusild
Eesti Masinatööstuse Liit tähistas eile suure konverentsiga oma 80. aastapäeva ja esitles spetsiaalselt selle sündmuse jaoks koostatud ajalooraamatut. Vaata, kes kohal olid!

Konverents toimus endise tööstusettevõtte Dvigateli peahoones Ülemiste linnakus ja keskendus sektori olulistele teemadele nagu statistika, haridus, teadus-arendustegevus, räägiti ka headest näidetest ja inseneridest.

Sõna said ka erialaliidu sõbrad, kellega koostöö on seotud tööstuspoliitika koostamisega, messiga INSTRUTEC, noorte valdkonna propageerimisega ning tulevikutrendidega. Esinesid Priit Kulu (TTÜ), Jüri Riives (IMECC), Priit Põdra (TTÜ), Alvar Sass (Radius Maching OÜ), Priit Lind (BLRT), Arno Kolk (Eesti Elektroonikatööstuse Liit) ja paljud teised.   

Aramet OÜ insener ja omanik Hendrik Ross rääkis konverentsil ettekandes, et Eesti inseneridel on Lääne-Euroopas kõva potentsiaal, sest meie palgad on Lääne kolleegide palkadega võrreldes väiksemad ja see annab konkurentsieelise. Loe kindlasti ka Rossi kommentaare selle kohta, kuidas mehaanikainseneri eriala nähtavamaks muuta.

Tallinna Tööstushariduskeskuse Mehaanika- ja elektroonika osakonna juhataja Eduard Brindfeldt rääkis konverentsil, et kutsekoolide tehniline tase on täna väga hea. Loe pikemalt SIIT.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077