Autor: Tööstusuudised.ee • 16. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Standard võitis Müncheni lennujaama Hiltoni hotelli sisustushanke

Standardi diivan.
Foto: Julia-Maria Linna
Eesti mööblitootja Standard võitis Müncheni lennujaama Hiltoni hotelli sisustushanke. See on ühtlasi neljas Hilton keti hotell, mille Standard on sisustanud.

Värskelt Flughafen München GmbH-ga sõlmitud leping hõlmab hotelli juurdeehituse 162 numbritoa sisustamist ning on rahaliselt suurim ettevõtte sõlmitud ühekordne leping Saksamaal, teatas ettevõte. 

„Tegemist on pretensioonika projektiga, mis hõlmab mööbli projekteerimist, valmistamist, logistikat ning paigaldusteenust. Lisaks omavalmistatud mööblile sisaldab leping ka muude hotellispetsiifiliste sisustustoodete pakkumist, mille leidmisel kasutame häid koostööpartnereid,“ rääkis Standard ASi juhatuse liige Priit Tamm pressiteates. „Standardi jaoks on tegemist viimaste aastate ühe kallima ja mahukama projektiga.“

Tamme kinnitusel said tehingu võitmisel määravaks ettevõtte tugevad referentsid, kogemus ja rahvusvaheline tuntus hotellide sisustamise segmendis. „Sisustamine põhimõttel „all in one“ on järjest rohkem Standardi müügistrateegia igapäevane osa. See tähendab, et me ei tegele enam puhtalt mööbli projekteerimise ja valmistamisega, vaid meil on võimalus juhtida kogu sisustamise protsessi alates ideest, lõpetades valmis interjööriga. Kliendi jaoks on see kõige mugavam lahendus,“ selgitas Tamm.

Standard on tegutsenud Saksamaal kümme aastat, kuid eelmisel aastal saavutati Priit Tamme sõnul turul läbimurre. „Saksamaa kasvab 2016. aastal Standardi suurimaks ekspordituruks. Käesoleval aastal on meil peale Hiltoni lõpetada seal veel neli mahukat hotelliprojekti. Hoogu on juurde andnud ka see, et meil on Saksamaal oma müügiesindaja ning Tallinnast saksakeelne projektijuhtimine.“

Varem on AS Standard läbi viinud sisustusprojektid kolmes Hiltoni ketti kuuluvas hotellis: Helsingis Vantaa lennujaamas ja Hilton Strand Hotelis ning äsjavalminud Hilton Park Hotelis Tallinnas.

AS Standard on Eesti kapitalil põhinev büroo- ning hotellimööblitootja. Standardil on müügivõrgustik üle Eesti, esinduskauplused asuvad Tallinnas ja Riias ning ettevõttel on edasimüüjad Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Saksamaal ja Venemaal. Standardis töötab 209 inimest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077