Autor: Tööstusuudised.ee • 19. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

T-Tammer avab uue 4-miljonilise tootmishoone

T-Tammer OÜ tegevdirektor Anti Tammo juhatuse esimees Raigo Tammo.
Foto: Andras Kralla
Tuletõkke- ja tavauste ning akende tootja T-Tammer avab täna uue 4 miljonit eurot maksma läinud tootmisliini- ja hoone.

Uue tootmisliini ja –hoone kasutusele võtmine lubab Eesti ettevõttel senisest edukamalt konkureerida Põhjamaade tipptegijatega ning tugevdada positsiooni senisel kahel eksporditurul, teatas ettevõte.

Uus tootmishoone lubab kasvatada mahte, pakkuda keerukamaid tooteid soodsama hinnaga ning astuda järgmised sammud tootearenduses. Kokku on ettevõttel tootmispinda nüüd 8000 ruutmeetrit. Ettevõte otsustas laieneda seoses suure nõudlusega välisturgudel.

Viimase viie aastaga on terasprofiilist ning silemetallist tuletõkke ja tavauksi ning aknaid tootva T-Tammeri töötajate arv kasvanud 50-lt 115-ni ning käive 4,7 miljonilt aastas 14,1 miljonini.

Uue tootmishoone rajamist ja tootmisliini kasutusele võtmist toetas ka EAS.

T-Tammer OÜ on 1995. aastal asutatud Eesti pereettevõte, mis toodab terasprofiilist ning silemetallist tuletõkke- ja tavauksi ja -aknaid. T-Tammer OÜ on suurim metalluksetootja Baltikumis ning üks suurimaid Põhjamaades. Ettevõtte koostööpartneriteks on ehitusfirmad, kinnisvarahooldusettevõtted ja uksetootjad Baltikumis ning Põhjamaades. 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077