Autor: Tööstusuudised.ee • 21. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaitsetööstuse ettevõtted sõitsid USAsse koostööleppeid sõlmima

Eesti Kaitsetööstuse Liidu juhatuse esimees Kuldar Väärsi.
Autor: Eiko Kink
Eesti kaitsetööstuse ettevõtete juhid sõitsid täna Ameerika Ühendriikidesse, et algaval nädalal tihendada koostööd sealse kaitsetööstusega.

Ringreisil on näiteks mehitamata roomiksõidukite arendaja Milrem, droonide ehitaja Threod Systems, superkondensaatoreid tootev Skeleton Technologies ja traadita piirijälgimise süsteemide tooja Defendec.

Kaitsevaldkonnas tegutsevadl Eesti ettevõtted on maailmas esirinnas tarkade tehnoloogiate valdkonnas, pakkudes nii nutikaid ideid kui ka oskusi ja kogemusi nende teostamiseks.

Eesti Kaitsetööstuse Liidu juhatuse esimehe Kuldar Väärsi sõnul on Eesti ettevõtted kaitsetööstuse tarkade lahenduste valdkonnas rahvusvaheliselt hinnatud partnerid ning tootearenduse kõrval muutub järjest olulisemaks toodete ja teenuste ühine turustamine maailmas. Peamiselt ekspordile orienteeritud Eesti kaitsetööstuse delegatsiooni programm kattub osaliselt samal ajal USAs töövisiidil viibiva peaminister Taavi Rõivase omaga. Täna Bostonis algavad kohtumised jätkuvad järgnevatel päevadel pealinnas Washingtonis.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077