Autor: Tööstusuudised.ee • 14. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata pilte Pärnu tarneahelakonverentsilt "Transformatsioon"

Konverentsi programmijuht oli PROLOGi tegevjuht Peep Tomingas.
Foto: Urmas Kamdron
10.-11. märtsil toimunud Pärnu Tarneahelakonverentsil „Transformatsioon“ astus kuulajate ette üle paarikümne esineja ja kohal oli üle 170 osaleja.

Estonia Resort Hotel&Spa konverentsikeskuses toimunud kolmanda Pärnu Tarneahelakonverentsi programmijuhi Peep Tominga sõnul vaatavad ärikeskkonna negatiivsed muutused vastu igapäevasest uudisvoost, milles näeme aina enam looduskatastroofe ja poliitilisi ootamatusi. Ettevõtted ja töötajad peavad olema valmis transformatsioonideks ning kohanduma ootamatustega tarneahelas.

Tänavune konverents andis vastused, mis tarneahelaid ees ootab ja kuidas transformatsioonideks valmis olla.

Kahe päeva jooksul räägiti erinevate majandussektorite globaalsetest ja lokaalsetest trendidest, digitaalsetest transformatsioonist ning Eesti positsioonist rahvusvahelistes tarneahelates.

Foto: Urmas Kamdron
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077