TTÜ-Mektory satelliiti hakkab testima Stoneridge Electronics AS

TTÜ prorektor Tea Varrak ja Stoneridge Electronics AS-i juhatuse esimees Toomas Papstel
TTÜ prorektor Tea Varrak ja Stoneridge Electronics AS-i juhatuse esimees Toomas ...

Stoneridge Electronics toetab TTÜ-Mektory satelliidi mehaaniliste süsteemide loomist ning testimist. Samuti aitab ettevõte viia läbi kvaliteedijuhtimist ning katab süsteemide tervikuks ühendamisega seotud kulutusi.

TTÜ innovatsiooni ja rahvusvaheliste suhete prorektor Tea Varrak ja Stoneridge Electronics AS-i juhatuse esimees Toomas Papstel allkirjastasud kaheaastase partnerluslepingu. Lähikuudel viiakse Stoneridge Electronics uusimatel tööpinkidel läbi satelliidi vibratsioonitestid ning õpetatakse tudengeid neid teste läbi viima ja ka analüüsima.

Prorektor Tea Varraku sõnul on kõrgtehnoloogia tippettevõtete nagu Stoneridge Electronics tehnoloogiline ja majanduslik panus satelliidi edendamisel väga suure kaaluga ning äärmiselt kõrge ühiskondliku vastutustundega.

Toomas Papstel sõnab: „Meie ettevõttel on väga hea meel näha noori Eesti insenere selliseid ambitsioonikaid projekte planeerimas ja ellu viimas ning suur rõõm, et saame nii nõu kui jõuga aidata.“

Stoneridge Electronics on TTÜ-Mektory satelliidiprogrammi neljas ettevõtluspartner. Kõik programmi ettevõtetest koostööpartnerid saavad lisaks sisulisele koostööle osa võtta ka TTÜ-Mektory satelliidiprogrammi tööstuspartnerite nõuandekojast. See annab ettevõtetele võimaluse kaasa rääkida poliitikas, mis määrab ülikooliga koostöös teostatavate kosmoseprojektide ühise suuna ja prioriteedid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara