Autor: Harro Puusild • 29. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäeva teemaveeb Tööstusuudised.ee sai uue kujunduse

Äripäeva tööstusuudiste teemaveeb toostusuudised.ee sai endale uue kujunduse. Nüüd on võimalik lugeda tööstusega seotud uudiseid ja kasulikke artikleid mugavalt nii arvutist, tahvlist kui ka mobiilist.

Värskelt veebilehelt leiad mitmeid uuendusi.

Koondasime mugavalt ühte kohta tööstuses vajalikud statistilised andmed ehk tööstustoodangu tootjahinnaindeksi, tööstuse brutopalga, ülevaate toorainetest ning impordi- ja ekspordihinnaindeksi. Juurde lisasime ka illustreerivad graafikud.Paremini leitavad on nüüd ka galeriid.Peagi saad meie lehelt vaadata ka videointervjuusid.Eraldi oleme ülemises menüüs välja toonud ka tööstuse TOPid.

Hoidke meie teemaveebil silm peal, sest huvitavaid teemasid lisandub pidevalt. Liituge uudiskirjaga, sest siis jõuab põnev tööstusinfo paremini teieni. Uudiskirjaga saate liituda SIIN.

Tere tulemast toostusuudised.ee värskele veebilehele!

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077