28. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Schneider Electric Balti- ja Põhjamaade juhiks sai Niels Svenningsen

Niels Svenningsen
26. oktoobril ühines Schneider Electricu meeskonnaga Niels Svenningsen, kes võttis üle Balti- ja Põhjamaade piirkonna presidendi ametikoha.

Svenningsen vastutab Schneider Electricu strateegilise ja operatiivse arengu juhtimise eest, keskenduses peamiselt integreeritud lahendustele energia ja operatiivse tootlikkuse valdkonnas. Piirkonna presidendina vastutab ta koostöös 4000 töötaja, partneri ja kliendiga Schneider Electricu kasvu ja turuosa suurendamise eest regioonis.

“Schneider Electric on huvitav ettevõte, millel on tugev positsioon ülemaailmse energiajuhtimise liidrina. Minu ülesanne on muuta Schneider Electric tõhusate ja jätkusuutlike lahenduste pakkujate seas turuliidriks,“ ütles äsja ametisse nimetatud regiooni juht Niels Svenningsen.

“Investeerime palju teadus- ja arendustegevusse, et vastata nõudlusele intelligentsete toodete ja lahenduste järele, mis on muutmas meie elu- ja mõtteviisi ning äriajamist. Asjade internet (IoT, Internet of Things) on selle keskmes – intelligentsete toodete, lahenduste ja ettevõtete ühendamine. Tervitan põnevusega tööd ettevõttes, mis on asjade interneti ajastusse sisenenud suure valmidusega edendada tehnoloogiat, mis vastaks tuleviku nõudmistele,” kommenteeris Svenningsen.

Varasemalt on Svenningsen töötanud üle 20 aasta rahvusvahelistes IT-ettevõtetes, nagu  HP/Compaq, IBM ja Hitachi Data Systems. Viimastel aastatel töötas ta tegevjuhi ja presidendina Taani päritolu kõrgtehnoloogilises ettevõttes GN Netcom A/S. Schneider Electricusse toob Svenningsen müügi-, turunduse- ja juhtimiskogemuse nii rahvusvahelises kui ka piirkondlikus valdkonnas. 

Niels Svenningsen asub tööle Taanis Ballerupis ning on Euroopa tegevjuhtide grupi liige. Baltikumi, Taani, Soome, Norra ja Soome piirkonna presidendid ning ülejäänud Põhja- ja Baltimaade juhtkonna meeskond alluvad otse temale.

Schneider Electricu 2014. aasta käive oli 25 miljardit eurot. Ettevõttes töötab 170 000 töötajat ja ettevõte on esindatud enam kui 100 riigis. 

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077