Autor: Harro Puusild • 22. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti väiketootja paneb maju püsti tunniga

Aasta puitehitise tiitlile kandideeriva Greencube maja pandi püsti ühe tunniga, samas on sihtturgudeks võetud just külmema kliimaga Põhjamaad.

Loetud päevad tagasi jõudis Läänemaal, Kõmsil asuva Greencube majatehase uus näidismaja Virtsu sadamasse praamilt tulijaid tervitama. Hoone paigaldamine võttis aega vaid ühe tunni.

"Meie poolt toodetavad hooned sobivad nii suvilaks, saunaks kui koduks" rääkis Greencube OÜ juhatuse esimees Henri Bekmann. Greencube toodab aastaringseks kasutamiseks mõeldud väikemaju. Esimene hoone tuli tootmishoonest pisut rohkem kui aasta tagasi. Täna vaadatakse juba ekspordi suunal, kuna väikemajade trend on tõusuteel.

Lähemalt loe portaalist kinnisvarauudised.ee.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077