Widex Eesti suurendab töötajate arvu ja tootmismahtu

Kuuldeseadmete elektroonika koostamisega tegelev Widex Eesti OÜ lisas aasta jooksul 150 töökohta ning plaanib töötajate arvu ja tootmismahtude suurendamist jätkata.

Kolmapäeva lõppenud Tallinna ettevõtlusauhindade konkursil pälvis Taani päritolu Widex Eesti ka töökohtade looja tiitli.

Widex Eesti tegevjuht Tõnu Vausi sõnul on ettevõtluskonkursil saadud tähelepanu positiivselt üllatav. “Tunnustus peaks tulema suure saavutuse eest, meie oleme oma arengus alles poolel teel,” sõnab Vaus. Widexi kontsern plaanib Eestis veelgi laieneda, tuues siia üle Belgia ja Taani üksuste töö. Kui seni on Tallinna tehases toodetud vaid kuuldeseadmete komponente, siis 2016. aastal hakatakse siin ka seadmeid valmistama.
 
Lähema poole aasta jooksul kavatseb Widex Eesti luua veel 45 töökohta. Tootmismahu pidevat suurenemist Tallinna tehases mõjutab asjaolu, et 15. oktoobril 2015 tuleb Widex ülemaailmselt turule uue tooteplatvormiga. See toob kaasa ka muutused tootmistehnoloogias. Vaegkuuljate jaoks tähendab see võimalust soetada kvalitatiivselt uue tasemega kuuldeseadmete mudeleid.
 
Praegu töötab Widexis 405 inimest, kellest ligikaudu 150 on liitunud 2015. aasta jooksul. Ehkki Eesti tööstussektoris räägitakse üha enam tööjõupuudusest, Tõnu Vaus seda probleemi ei tunneta. “Meie tehases on hea töökeskkond ja mõistlik tööaeg, kõik töötajad saavad põhjaliku väljaõppe,” valgustab Vaus kiiresti kasvava ettevõtte töötingimusi.
 
Widex on kuuldeseadmete tootjate seas üks kvaliteedi ja innovatsiooni liidritest.

Widex Eesti OÜ loodi 2012. aastal. Tallinna tehases koostatakse elektroonilisi ja mehhaanilisi kuuldeseadmete komponente ning remonditakse ja hooldatakse Widexi kuuldeseadmeid. Kogu toodang eksporditakse Taani, kus toimub toodete lõppviimistlus ja ülemaailmne turundus.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara