Autor: Tanel Raig • 2. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILDID: Kontsert alkoholitehases

Foto: Sven Tupits
Helin-Mari Arderi trio andis kontserdi alkoholitootja Altia Eesti Harjumaal Laabi külas asuvas tehasehoones keset tootmist.

Kontsert toimus rahvusvahelisel muusikapäeval.  Arder esines Altia Eesti tehases koos Teet Raiki (kitarr ja trompet) ning Andres Alaruga (kontrabass).

Rahvusvaheline muusikapäev toimus Eestis kolmandat korda ning üle Eesti leidis aset enam kui 200 tasuta lühikontserti, mis olid keskmiselt 30 minutit pikad ning toimusid päevasel ajal. Rahvusvahelist muusikapäeva tähistatakse ülemaailmselt 1. oktoobril alates 1975. aastast. Altia Eesti on muusikapäeva toetaja alates üle-eestilise kontsertprogrammi algusest.

Altia Eesti on Eesti suuruselt teine alkoholitootja.

 

Foto: Sven Tupits
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077