Autor: Tanel Raig • 1. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hanza Mechanics tõi etteotsa kogenud elektroonikatööstuse juhi

Emöke Sogenbits on juhtinud ka elektroonikatoodete tootja ASi Enics Eesti Elva tehast.
Autor: Väinu Rozental
ASi Hanza Mechanics Tartu uus juht on Emöke Sogenbits, kes varasemalt juhtinud ka Enicsi tehast.

Sogenbits on uues ametis alates 21. septembrist. Enda sõnul otsustas ta senise FLIR Systems Estonia kategooria juhi ameti välja vahetada, kuna nägi uues ametis võimalusi ja väljakutset. Ainuüksi Hanza Mechanics Tartu tehases on 400 töötajat ja käive üle 40 miljoni euro aastas. Kuid Sogenbitsi kinnitusel on tema juhtida ka kontserni Light Mechanics Division, kuhu kuuluvad Tallinna tehas, endine Metalliseti tehas Arukülas ning tehased Soomes Vaasas ja Rootsis.

„Töö saab olema huvitav ja võimalused hästi suured,“ oli Sogenbits lootusrikas. Ta lisas, et eesmärgid on sarnased nagu omalajal Enicsi tehast juhtides – eelkõige kasv ja efektiivsus ning seeläbi ettevõtte tulemuste parandamine.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077