Hanza Mechanics tõi etteotsa kogenud elektroonikatööstuse juhi

Emöke Sogenbits on juhtinud ka elektroonikatoodete tootja ASi Enics Eesti Elva tehast.
Emöke Sogenbits on juhtinud ka elektroonikatoodete tootja ASi Enics Eesti Elva...

ASi Hanza Mechanics Tartu uus juht on Emöke Sogenbits, kes varasemalt juhtinud ka Enicsi tehast.

Sogenbits on uues ametis alates 21. septembrist. Enda sõnul otsustas ta senise FLIR Systems Estonia kategooria juhi ameti välja vahetada, kuna nägi uues ametis võimalusi ja väljakutset. Ainuüksi Hanza Mechanics Tartu tehases on 400 töötajat ja käive üle 40 miljoni euro aastas. Kuid Sogenbitsi kinnitusel on tema juhtida ka kontserni Light Mechanics Division, kuhu kuuluvad Tallinna tehas, endine Metalliseti tehas Arukülas ning tehased Soomes Vaasas ja Rootsis.

„Töö saab olema huvitav ja võimalused hästi suured,“ oli Sogenbits lootusrikas. Ta lisas, et eesmärgid on sarnased nagu omalajal Enicsi tehast juhtides – eelkõige kasv ja efektiivsus ning seeläbi ettevõtte tulemuste parandamine.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara