Autor: Tanel Raig • 24. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Üle 100 inimese otsis seminaril säästlikke energialahendusi

Tööstusuudiste seminarile „Säästlik energia“ kogunes üle 100 osaleja. Vaata pilte!

Seminaril räägiti, millist taastuvenergiat kasutavad ettevõtted täna. Keskkonna Investeeringute Keskus, Maaeluministeerium ja Kredex tutvustasid alternatiivenergia toetusvõimalusi. Päikesepaneelide tootjad ja müüjad tegid tunni aja jooksul turuülevaate Eestis pakutavatest päikesepaneelidest. Kuulati kogemuslugu päikesepaneelide kasutajalt ja soovitusi, mis lubasid uskumatult suurt kokkuhoidu energiatootmisel.

Päeva lõpetas arutlusring, kus otsiti vastust küsimusele, millist energiat peaks ettevõtja kasutama.

Vaata ka SIIT, kes seminaril osalevad.

Sminari modereeribArengufondi energia- ja rohemajanduse suuna juht Peep Siitam.
Foto: Tanel Raig
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077