Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 20. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Michal tuuritas Ida-Virumaa tööstusettevõtetes

Majandus- ja taristuminister Kristen Michali sõitis nädala algul ringi Ida-Virumaal ja külastas Narva Tööstusparki, Nitroferti ja Viru Keemia Gruppi.

Ida-Virumaal kavandatavad koondamised Eesti Energia kaevandustes ja keemiatehases Nitrofert toovad piirkonda lähiajal juurde enam kui 600 töötut. Nendest osa saab uuesti tööle võtta VKG, rakendades neid oma taasavatavates õlitehastes. Kokku saab tööd aga vaid 300 inimest.

Michal lubas ERR-ile, et töökohti loob piirkonda juurde ka Ida-Virumaa tööstuspark, kuhu aasta lõpuks on plaanis luua kokku 500 uut töökohta. „Lähiaastatel on plaanitud Ida-Virumaale luua 2000-3000 uut töökohta,“ lubas Michal antud usutluses. Lugege pikemalt edasi SIIT

 

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077