Autor: Tanel Raig • 12. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saku täiustab karastusjookide segmenti

Eesti  joogitööstus Saku hakkas tootma säilitusainetevaba Lotte Limonaadi. Uue joogiga loodetakse tugevdada karastusjookide segmenti koduturul.

“Lotte Limonaadiga siseneb Saku karastusjookide segmenti ning teeme seda koostöös  partner Lottemaaga,” ütles Saku Õlletehase turundusdirektor Kadri Ärm. “Kavatseme lähiaastatel sellesse segmenti oluliselt panustada ja näeme Lotte Limonaadil potentsiaali tõusta Eesti eelistatumate karastusjookide sekka.”

 Kadri Ärmi sõnul valitseb karastusjookide turul Eestis tugev konkurents, kus traditsioonilise maitsega limonaadid on koolajookide kõrval populaarsuselt teisel kohal. Lotte Limonaad on kauplustes saadaval 0,5l ja 1,5l plastpudelites.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077