Autor: Tanel Raig • 22. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohtla-Järve keemiatööstuse juhiks saab Hannes Reinula

Kohtla-Järvel asuva keemiatööstuse Eastman Specialities uueks juhiks saab Hannes Reinula, kes on töötanud ettevõtte tootmisjuhina alates 2014. aasta suvest. 

„Esmajärjekorras keskendun tehases töötavatele inimestele ja ohutusele. Usun, et selles peitub ettevõtte edu alus,“ lausus Hannes Reinula.  „Jagan ka minu eelkäija Tony Sellers’i seisukohta, et meie kohustus on toetada omaltpoolt kohalikku kogukonda, kust meie inimesed pärit on. Esimesed sammud on juba tehtud ning edaspidi soovin seda koostööd veelgi süvendada.“

Tony Sellers juhtis Kohtla-Järve keemiatehast alates 2013. aasta septembrist ning jätkab oma karjääri emaettevõttes Eastman’i rahvusvahelise plastifikaatorite osakonna juhina. Sellers hakkab koordineerima tegevusi nii USAs, Eestis, Hiinas kui Brasiilias.

Oma panusega keskkonna hoidu alustab Eastman Roheline Kontor puude istutamisega, millest esimese paneb mulda Tony Sellers Rahvusvahelisel Maa päeval 22.aprillil.

Eastman Specialties OÜ on Kohtla-Järvel asuv keemiatööstusettevõte, mis toodab bensoehapet, naatriumbensoaati ja Benzoflex® plastifikaatorit. Firma käive oli möödunud aastal enam kui 57 miljonit eurot ning Kohtla-Järve tehas on tööandjaks 160 inimesele. Eastman Specialities kuulub emafirma Eastman Chemicals alla, mille peakontor asub USAs. Ettevõttel on tootmiskeskusi üle kogu maailma.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077