Autor: Tanel Raig • 21. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kolm tööstust Saksa majanduse auhinna finaalis

Saksa-Balti Kaubanduskoda Eestis kuulutas välja Saksa majanduse auhinna finalistid, mille hulgas on kolm tootmisettevõtet.

Finaliste on kokku kuus. Tööstustest jõudis finaali mõõte, katse- ja navigatsiooniseadmete tootja OÜ GlasStress, tekstiilitööstusest vaipade ja vaipkatete tootja AS Mistra-Autex ning plastist ehitustoodete valmistaja OÜ Vecta Design.

Tänavuse aasta konkursi teema on edu uutel turgudel. See eeldas konkursil osaleva ettevõtte edukat sisenemist uutele turgudele sh Saksamaa turule. Auhinnakandidaadid pidid tooma häid näiteid, kuidas uute turgude hõivamine on positiivselt mõjutanud firma äriedu

Konkursil kandideeris kokku 16 ettevõtet. Võitja selgub 7. Mail toimuval auhinnagaalal.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077