Autor: Tanel Raig • 20. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skano tehase põleng seiskas tootmise

Laupäeva öösel toimus OÜ Skano Fibreboard Püssi kiudplaadivabriku katusel lühiajaline tulekahju, mistõttu tehase tootmine praegu seisab.

Lühiajaline tulekahju toimus 18. aprillil kell 1:48 tavapärase tootmistegevuse käigus. Süttis katusel olev soojusvaheti. Tulekahju tõttu on vabrikus hetkel ajutine tööseisak. Ettevõtte teatel jätkub tootmine pärast soojusvaheti taastamist.

Tulekahju täpne põhjus ning kahju suurus on väljaselgitamisel, kuid juhtkonna esmasel hinnangul intsident ettevõtte teise kvartali tulemustele olulist finantsmõju ei avalda. Ettevõte on teatanud intsidendist ka kindlustusandjat. Sellise kahjujuhtumi puhul on Skano omavastutus 10 000 eurot.

Skanol põles tehas ka möödunud aasta novembris. Toona põles Skano Fibreboard kiudplaadivabrik Pärnus, mis samuti seiskas mõneks ajaks tootmise.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077