17. aprill 2015
Jaga lugu:

Mida mõõdab võtmemõõdik

KPIde kuningas David Parmenter rääkis Pärnu Finantskonverentsil võtmemõõdikutest ning hoiatas, et huupi valitud mõõdikud võivad ettevõtet hoopis kahjustada. Õigete mõõdikute valimisest tööstuses räägib Jaak Lavin 30. aprillil.

Pärnu Finantskonverentsi peaesineja David Parmenter hoiatas võtmemõõdikutest rääkides, et mõned mõõdikud võivad ettevõtet hoopis kahjustada. „Võtmemõõdikud võivad olla nii nirud, et mina soovitan nendest loobuda. KPId ei toimi, sest on enamasti  üsna juhuslikud komplektid,“ selgitas Parmenter. Ta lisas, et mõõdikute roll on saavutada tasakaalustatumad tulemused , stimuleerida tegevusi, mis on seotud organisatsiooni kriitiliste eduteguritega, hõlbustada õppimist ning  teavitada töötajaid arengusuundadest.

Probleem on ka see, et vaadatakse liialt minevikku, kuid jälgima peaks olevikku ja tulevikku.

Pikemalt loe teemaveebist raamatupidaja.ee.

Kuidas valida õigeid mõõdikuid tööstuses kuuleb 30. aprillil toimuval seminaril. Seminaril peab loengu õigete mõõdikute valmisest IMECCi projektide koordinaator ja konsultant Jaak Lavin ja annab 5 sammu, kuidas alustada ettevõttes õigete mõõdikute valimist. Ettevõttes kasutatavatest mõõdikutest jagavad kogemusi Kalevi ja Põltsamaa Felixi, Hyrlesi ja Sarkopi esindajad. Seminari kavaga saab tutvuda SIIT.

Autor: Toostusuudised. ee

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee