Autor: Tanel Raig • 15. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skeleton Technologies plaanib 150 miljonilist käivet

Tartu päritolu energiasalvestite tootja Skeleton Technologies rajab Saksamaale masstootmiseks tehase ja tahab ehitusega alustada tänavu sügisel; uue tehase abil tahab ettevõte tootmismahtu kasvatada ja jõuda seal 2020. aastaks 150 miljoni eurose käibeni, kirjutas Postimees.

Saksa tehas on suunatud rohkem hinnatundlikule masstootmisele tööstusseadmete, kraanade, ekskavaatoride ja muu sellise jaoks. Ööpäevaringne nominaalvõimsus saab olema 3,2 miljonit superkondensaatorit aastas.

Saksamaal on tootmise käivitamiseks kaasatud uus meeskond asukohaga Dresdenis eesotsas Hermann Schenkiga, kes juhib ettevõtte igapäevaseid tegevusi.

Skeleton Technologies on kaasanud 3,9 miljonit eurot, millega on ettevõttel kavas Saksamaal tootmist laiendada.

Loe rohkem Postimehest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077