Autor: Tanel Raig • 20. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas jääda elama suurte tootjate kõrval

Lehe Pruulikoda juht ja kaasomanik Gristel Tali rääkis Tööstuse Äriplaani konverentsil, kuidas jääda ellu ja kasvatada oma äri suurte tootjate kõrval.

Tali ettekandest kuuleb, milline on käsitööõllede turg Eestis ja maailmas ning kuidas jõudis Gristel oma abikaasaga pereettevõtte loomiseni käsitööõllede tootmises. Ta annab nõuandeid, kuidas luua turul eristuv toode ja miks ning kuidas peab väiketootja looma turul oma tootega uue kategooria. Ta toob välja ka väiketootja võimalused ja erinevused turunduses võrreldes suurte tootjatega.

 https://www.youtube.com/watch?v=K0ODl942nU8

Tootmissektori konverents Tööstuse Äriplaan 2015 toimus möödunud aasta novembris. Turundusvideo.ee abiga on võimalik vaadata nüüd konverentsi ettekannete videosalvestusi. Rohkem intervjuusid ettevõtete juhtidega saab lugeda turundusvideo blogist.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077