19. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööstusuudiste leheküljel alustab tööstusblogi

Tänasest alustab tööstusuudiste lehel uus rubriik – Swedbanki tööstusblogi. Blogis saavad sõna panga tööstuse sektorijuhid, panga spetsialistid ja majandusanalüütikud.

Panga seinte vahele koondub igapäevaselt hulgaliselt majandusinfot ja -analüüse. Swedbanki sektorijuhid puutuvad oma töös  igapäevaselt kokku valdkonna tippettevõtjatega ja näevad sektorite „suurt pilti“. Sektorijuhid jagavad ekspertidena edaspidi regulaarselt oma mõtteid tööstusuudiste lugejatega.

Esimene postitus blogis tuleb tööstuse osakonna juhatajalt Raul Kirsimäelt, kes vaatab laiemalt peale Eesti tööstusettevõtete tänasele seisule.

Autor: Toostusuudised. ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077