Kondiitritoodete valmistaja Reval Kondiiter investeeris 475 000 eurot šokolaaditurule sisenemiseks.
Investeering võimaldas Reval Kondiitril turule tulla trühvlitega Reval Chocolate. Trühvlid valmivad Šveitsi tootja Awema seadmete abil. Iga trühvli lõppviimistlus ja kaunistused tehakse Reval Kondiitri juhi Anri Treifeldti väitel siiski ükshaaval käsitsi. Trühvlites kasutatakse Prantsuse luksusšokolaadi tootja Valrhona toorainet. Valmistatakse erinevate maitsetega trühvleid - tšilli, ingveri, oliivi-pipra, soola-karamelli või maasika-basiiliku. „Kodumaine väiketootja saab olla suurtest vabrikutest oluliselt paindlikum," rääkis Treifeldt, kes loodab Reval Chocolate toodetega jõuda ka välisturgudele.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Tänapäevane tootmisprotsesside planeerimine nõuab tõhusust – täpsust ja kiirust, mida ei ole võimalik saavutada ilma operatiivsete reaalaja andmeteta. See teema tõusis teravalt esile Covidi ajal, kui tarneahelad olid tugevalt häiritud, ning on jätkuvalt väga oluline, sest rahvusvaheline ärikeskkond on endiselt volatiilne.