Kondiitritoodete valmistaja Reval Kondiiter investeeris 475 000 eurot šokolaaditurule sisenemiseks.
Investeering võimaldas Reval Kondiitril turule tulla trühvlitega Reval Chocolate. Trühvlid valmivad Šveitsi tootja Awema seadmete abil. Iga trühvli lõppviimistlus ja kaunistused tehakse Reval Kondiitri juhi Anri Treifeldti väitel siiski ükshaaval käsitsi. Trühvlites kasutatakse Prantsuse luksusšokolaadi tootja Valrhona toorainet. Valmistatakse erinevate maitsetega trühvleid - tšilli, ingveri, oliivi-pipra, soola-karamelli või maasika-basiiliku. „Kodumaine väiketootja saab olla suurtest vabrikutest oluliselt paindlikum," rääkis Treifeldt, kes loodab Reval Chocolate toodetega jõuda ka välisturgudele.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Moodsad laolahendused sisaldavad lisaks digitaalsele tarkvarale ning robottõstukitele pool- ja täisautomaatseid riiulisüsteeme, tornladusid ning komplektseid turvalahendusi, mis lahendavad kogu ettevõtte siselogistika. Willenbrock Baltic OÜ projektijuht Jaan Viita rõhutab, et oluline on vaadata siselogistikat tervikuna, sest vaid nii saab välja töötada maksimaalset kasu toova terviklahenduse.