Autor: Tanel Raig • 28. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reval Kondiiter investeeris šokolaaditurule laienemiseks

Kondiitritoodete valmistaja Reval Kondiiter investeeris 475 000 eurot šokolaaditurule sisenemiseks.

Investeering võimaldas Reval Kondiitril turule tulla trühvlitega Reval Chocolate. Trühvlid valmivad Šveitsi tootja Awema seadmete abil. Iga trühvli lõppviimistlus ja kaunistused tehakse Reval Kondiitri juhi Anri Treifeldti väitel siiski ükshaaval käsitsi. Trühvlites kasutatakse Prantsuse luksusšokolaadi tootja Valrhona toorainet. Valmistatakse erinevate maitsetega trühvleid - tšilli, ingveri, oliivi-pipra, soola-karamelli või maasika-basiiliku. „Kodumaine väiketootja saab olla suurtest vabrikutest oluliselt paindlikum," rääkis Treifeldt, kes loodab Reval Chocolate toodetega jõuda ka välisturgudele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077