Autor: Tanel Raig • 19. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fazer ehitab Lätti uue tehase

Soome magusatootja Fazer alustas uue tehase ehitamist Ogres, investeerides 5 miljonit eurot. Tegemist on külmutatud toidu tootmisega.

Väljaanne Baltic-Course kirjutab, et uus tehas asub Fazer Latvija pagaritööstuse vahetus läheduses ning kaks maja on integreeritud ühtsesse taristusse. 2015. aasta sügisel tööd alustava üksuse fookuses on külmutatud pagaritooted. Samas laiendatakse olemasolevat pagaritsehhi ning luuakse ligi 40 uut töökohta. Fazer Bakery Baltic tegevdirektor Mindaugas Snarskise sõnul on tegemist innovatiivse ärisuunaga, mis tugevdab ettevõtte postisooni Baltiriikide turul.

Fazer Latvija on Lätis pagaritoodete turuliider. 2013.aasta käive ulatus 18,41 miljoni euroni. Tegutsetakse kahe kaubamärgi all Fazer ja Druva.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077