Autor: Raigo Neudorf • 14. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peaminister kiitis tööandjate manifesti

Peaminister Taavi Rõivas tervitas täna tööandjate avaldatud manifesti ning ütles, et see on hea alus aruteludeks, kuidas anda uus hoog sisse Eesti majandusele.

“On positiivne, et tööandjad on võtnud suuna tootlikkuse kasvule,” ütles peaminister. “Manifest annab hea aluse diskussiooniks, kuidas muuta ärikeskkonda veelgi paremaks, kuidas panustada majanduskasvu, töötajate palkadesse ja heaolusse tervikuna,” märkis ta.

Peaministri hinnangul on ettevõtjate ja riigi ühine huvi see, et Eestil läheks hästi. “Ma olen veendunud, et ettevõtjate ja riigi tihedas koostöös on võimalik saavutada uue  hingamise ja hoo majanduses,” ütles Rõivas.

Peaminister tõdes, et talle teeb heameelt tööandjate ettepanekute sisukus ning valitsusega sarnased vaated paljudele küsimustele. “Tööandjatega sarnaselt näeb ka valitsus oluliste teemadena haridust, tööjõumaksude langetamist ning töövõimereformi,” rääkis peaminister.

“On positiivne, et manifest pöörab tähelepanu töövõimereformile kui võimalusele kaasata hõivesse rohkem inimesi ja pakkuda tööd neile osalise töövõimega inimestele, kes tööd teha soovivad,” märkis Rõivas.

Peaministri kutsel toimub täna Stenbocki majas ümarlaud ettevõtlusorganisatsioonidega, kus manifestis tõstatatud teemasid samuti arutatakse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077