Raigo Neudorf • 14 oktoober 2014

Peaminister kiitis tööandjate manifesti

Peaminister Taavi Rõivas tervitas täna tööandjate avaldatud manifesti ning ütles, et see on hea alus aruteludeks, kuidas anda uus hoog sisse Eesti majandusele.

“On positiivne, et tööandjad on võtnud suuna tootlikkuse kasvule,” ütles peaminister. “Manifest annab hea aluse diskussiooniks, kuidas muuta ärikeskkonda veelgi paremaks, kuidas panustada majanduskasvu, töötajate palkadesse ja heaolusse tervikuna,” märkis ta.

Peaministri hinnangul on ettevõtjate ja riigi ühine huvi see, et Eestil läheks hästi. “Ma olen veendunud, et ettevõtjate ja riigi tihedas koostöös on võimalik saavutada uue  hingamise ja hoo majanduses,” ütles Rõivas.

Peaminister tõdes, et talle teeb heameelt tööandjate ettepanekute sisukus ning valitsusega sarnased vaated paljudele küsimustele. “Tööandjatega sarnaselt näeb ka valitsus oluliste teemadena haridust, tööjõumaksude langetamist ning töövõimereformi,” rääkis peaminister.

“On positiivne, et manifest pöörab tähelepanu töövõimereformile kui võimalusele kaasata hõivesse rohkem inimesi ja pakkuda tööd neile osalise töövõimega inimestele, kes tööd teha soovivad,” märkis Rõivas.

Peaministri kutsel toimub täna Stenbocki majas ümarlaud ettevõtlusorganisatsioonidega, kus manifestis tõstatatud teemasid samuti arutatakse.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077