Autor: Raigo Neudorf • 7. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Energia Tehnoloogiatööstus sai uue juhi

Eesti Energia Tehnoloogiatööstuse juhatuse esimehena töötab alanud nädalast Otto Richard Pukk.

Eelnevad kolm aastat oli Pukk tehnoloogiatööstuse juhatuse liige ja vastutas ettevõtte ehitusvaldkonna eest.

Eesti Energia juhatuse liikme Raine Pajo sõnul sai tehnoloogiatööstus endale ettevõtet hästi tundva juhi.

„Otto Pukk on varem töötanud rahvusvahelises tootmisettevõttes ja saanud ka kohaliku põlevkiviäri kogemuse,“ lisas Pajo.

Puki sõnul on tehnoloogiatööstuse spetsiifika viimaste aastate jooksul laienenud. „Me pole enam orienteeritud ainult põlevkivitööstuses kasutatavatele tehnoloogiatele, vaid tarnime ka teiste valdkondade tehnoloogilisi lahendusi, sealhulgas väljapoole Eestit,“ rääkis Pukk.

Rootsis sündinud Eesti päritolu Otto Richard Pukil on Örebro ülikooli magistrikraad ärijuhtimises. Eestiga on Otto Richard Puki tööelu olnud seotud alates 2004. aastast.

Eesti Energia Tehnoloogiatööstus pakub metallkonstruktsioonide, energeetika- ja tööstusseadmete valmistajana laia valikut nüüdisaegseid tehnoloogilisi projektlahendusi. Komplekssete tööstusprojektide tervikteenus hõlmab nii projekteerimist ja valmistamist kui ka paigaldatud seadmete hooldust.

Eesti Energia Tehnoloogiatööstus asub Ida-Virumaal Jõhvis. Tehnoloogiatööstus on 1100 töötajaga pärast Eesti Energia Kaevandusi piirkonnas töötajate arvult teine Eesti Energia kontserni kuuluv ettevõte.

Tehnoloogiatööstuse senine juhatuse esimees Martti Kork lahkus firmasse Saint-Gobain.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077