30. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turundusvideo aitab töösturitel äri edendada

Turundusvideo eesmärk on anda tootjatele infot ja oskusteavet, kuidas oma äri välismaal turundada ja aidata seda neil ka ellu viia.

Turunduvideo.ee eestvedaja Marko Karja sõnul on ettevõtte eesmärk anda tootjatele võimalikult kvaliteetset informatsiooni ja oskusteavet, kuidas oma äri välisriikides parimal viisil turundada. Selleks sai aastal 2013 käima lükatud videoformaadis äritarkuste andmebaas intervjuu.eu ja nüüdsest ka videoblogi (turundusvideo.ee/blogi), mis abiks just tootjatele ja eksportijatele.

 „Kuna suurim probleem, miks inimesed ei osta või ei julge sinuga äri teha, on usalduse puudumine, siis on ülioluline leida võimalusi, kuidas seda küsimust lahendada. Toimiv lahendus on toota oma ärist korralik turundusvideo,“ märkis Karja.

Turundusvideo.ee senisteks tööstusklientideks on näiteks AS Estanc, Kunda Nordic Tsement, Favor, Hekotek, BLRT Grupp, Nordic Houses ja mitmed teised.

Turundusvideoga teeb koostööd ka Tööstusuudised tuues lugejate/klientideni videokokkuvõtteid tööstusettevõtete külastustest ja konverentside ettekannetest.

Ettevõtetel on võimalik end Marko Karja poolt tehtud töödega kurssi viia Turundusvideo.ee veebiküljel.  Lisa saab alati küsida ka otse Marko käest kontaktidel 511 9771 või [email protected]

Autor: Toostusuudised. ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077