Autor: Raigo Neudorf • 25. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes astuvad üles konverentsil Tööstuse Äriplaan 2015?

13. novembril toimub Tallinnas tootmissektorile suunatud konverents Tööstuse Äriplaan 2015, kus astuvad üles nii tublid väiketootjad kui rahvusvahelise haardega ettevõtted.

Väiketootjate poolelt on esindatud näiteks disainitud saunakeriseid valmistav OÜ Huum, mille juht Siim Nellis räägib sellest, kuidas muuta  alustav ettevõte unikaalse lisandväärtuse toel edukaks. Käsitööõllesid valmistava ettevõtte omanik ja tegevjuht Gristel Tali keskendub sellele, mil moel on väiketegijal võimalik traditsiooniliste suurtootjate kõrval oma koht leida. Gristel räägib ka sellest, miks kasvab käsitööõllede joojate hulk vaatamata õlle keskmisest kallimale hinnale ning mida on võimalik väiketootjana ära teha, ilma et sul oleks rahakott puuga seljas. juht Enn Laansoo, Jr. räägib oma ettekandes ambitsioonikast plaanist muuta park Põhja-Euroopa energiatõhususe valdkonna kompetentsikeskuseks, andes ülevaate ka sellest, milliseid võimalusi see kohalikele ettevõtetele loob. keskendub aga Kobayashi 20 võtmele ja annab nõuandeid, kuidas viia oma tootmisettevõte maailma tipptegijate ridadesse.

OÜ Huum hakkas Eestis esimesena elektrikeriseid tootma ning tänaseks on ettevõte oma toodanguga laienenud mitmetele välisturgudele. Samuti arendas Huum välja mobiilirakendusega juhitava elektrikeriste puldi, mis võimaldab sauna kütmise aega ning temperatuuri seadistada ja jälgida nutitelefoni abil.Teise väiketootjana astub konverentsil üles OÜ Lehe Pruulikoda.

PAKRI Teadus- ja Tööstuspargi

Columbus Eesti

Sel suvel ASi Marat ostnud ning hiljuti ka ASi Qualitex omanikuks saanud Kristi Täht räägib konverentsil sellest, milliseid riske ja võimalusi näeb ta värske investorina rõivatööstuses.

OÜ Nordic Houses ja MTÜ Eesti Puitmajaliit juhatuse liige Argo Saul jagab aga soovitusi ja nippe selle kohta, kuidas on eestlastel õnnestunud  nišiärist ehk puitmajasektorist välja arendada Euroopa üks juhtivaid eksportööre.

Ehituskeemia tootja Krimelte OÜ tegevjuht Alar Salum keskendub oma ettekandes sellele, kuidas rajada edukat rahvusvahelist tootmis- ja müügivõrgustikku. juhatuse esimees Vahur Roosaar ettevõtte arenguplaanidest ja investeeringutest.

Krimelte kuulub Wolf Groupi, mille tootmisüksused asuvad Eestis, Hispaanias, Venemaal ja Brasiilias. Grupi müügiüksused asuvad Balti riikides, Ukrainas, Rumeenias, Bulgaarias, Taanis, Kasahstanis, Hispaanias, Prantsusmaal, Portugalis ja Ühendkuningriigis.Lisaks räägib ASi Wendre

Konverentsi esinejate ring on hetkel täienemisel ning täpsema programmiga on võimalik Tööstusuudiste vahendusel tutvuda juba lähiajal. Sokos Hotel Viru konverentsikeskuses. registreerudes 199 eurot (km-ga 238,8€) osaleja kohta. Alates 2 osaleja üheaegsel registreerumisel ühest maksjafirmast kehtib täiendav soodushind 179,10 eurot (km-ga 214,92€) osaleja kohta.

Tööstuse Äriplaan 2015 toimub 13. novembril

Konverentsi soodushind on kuni 30. oktoobrini

Alates 31. oktoobrist kehtib konverentsil osalemisel täishind 229 eurot (km-ga 274,8€). vahendusel, helistades numbril 51 69 747 või kirjutades e-posti aadressile [email protected]

Konverentsile on võimalik registreeruda SIIN asuva registreerimislingi

Tööstuse Äriplaan 2015 korraldajaks on Äripäeva teemaveeb Tööstusuudised.ee.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077