Autor: Raigo Neudorf • 27. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toidutööstuses teenis suurima kasumi AS Tartu Mill

100 suurimat Eestis tegutsevat toidutööstust teenisid 2013. aastal kokku 44,9 miljonit eurot ärikasumit ning suurima kasumi (5 miljonit eurot) teenis AS Tartu Mill, selgub Äripäeva Tööstuse lisas avaldatud toidu- ja joogitööstuse edetabelist.

Suuruselt teise kasumi teenis mullu HKScan Estonia (3,9 miljonit eurot), kolmandale kohale asetus 3,8 miljoni eurose ärikasumiga AS Leibur.

Kokku müüdi 2013. aastal 37% Eestis toodetud toiduainetest ja jookidest välismaale.Äripäeva toidu- ja joogitootjate TOP avaldati 27. augustil Tööstuse erilehes. 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077