Autor: Raigo Neudorf • 11. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene ettevõte tellis Soomest 280 miljoni eest 3 laeva

Vene ettevõte Sovcomflot esitas Helsingi laevaehitustehasele tellimuse kolme laeva ehitamiseks, tehingu hind ulatub 280 miljoni euroni, kirjutab Yle.fi.

Sovcomfloti näol on tegu Venemaa suurima laevafirmaga, kellele Archtech Helsinki Shipyard valmistab 3 jäämurdmise võimakusega valve- ja varustuslaeva. Laevad hakkavad teenindama Sahhalini  piirkonna nafta- ja gaasimaardlaid.

Tellimuse maksumus ulatub 280 miljoni euroni ning laevad antakse tellijale üle vahemikus 2016. aasta septembrist kuni 2017. aasta märtsini.

Helsingi laevaehitusettevõttele on tegu olulise tellimusega, mille tulemusena plaanitakse palgata lisaks vähemalt sada uut töötajat.

 

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077