Jaga lugu:

Skano Group sai uue nõukogu esimehe ja juhatuse liikme

Mööblitootja Skano Group sai uue nõukogu esimehe ja juhatuse liikme. 

5. juunil toimunud Skano Groupi nõukogu koosolekul valiti ettevõtte uueks nõukogu esimeheks Heiti Riisberg.

Samuti otsustas ettevõtte nõukogu valida Skano Group ASi uueks juhatuse liikmeks alates 6. juunist senine müügijuht Gregory Devine Grace, kelle vastutusvaldkonnaks jääb Skano Group’is müügitegevuse juhtimine.Skano Groupi juhatus muutub selle tulemusena kolmeliikmeliseks, lisaks Gregory Devine Grace’le kuuluvad juhatusse juhatuse esimees Martin Kalle ja juhatuse liige Gert Kuus.Gregory Devine Grace liitus Skano Groupiga 2014. aasta alguses. Grace on varem töötanud müügi- ja turunduse konsultandina, Baltikumi äri arendusjuhina Coca-Cola HBC Baltics ASis, tegevdirektorina NSB Kaubanduse ASis ning omab kõrgharidust (BA) välissuhete erialal Virginia Ülikoolist 1994 aastast.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee