Autor: Raigo Neudorf • 5. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skano Group sai uue nõukogu esimehe ja juhatuse liikme

Mööblitootja Skano Group sai uue nõukogu esimehe ja juhatuse liikme. 

5. juunil toimunud Skano Groupi nõukogu koosolekul valiti ettevõtte uueks nõukogu esimeheks Heiti Riisberg.

Samuti otsustas ettevõtte nõukogu valida Skano Group ASi uueks juhatuse liikmeks alates 6. juunist senine müügijuht Gregory Devine Grace, kelle vastutusvaldkonnaks jääb Skano Group’is müügitegevuse juhtimine.Skano Groupi juhatus muutub selle tulemusena kolmeliikmeliseks, lisaks Gregory Devine Grace’le kuuluvad juhatusse juhatuse esimees Martin Kalle ja juhatuse liige Gert Kuus.Gregory Devine Grace liitus Skano Groupiga 2014. aasta alguses. Grace on varem töötanud müügi- ja turunduse konsultandina, Baltikumi äri arendusjuhina Coca-Cola HBC Baltics ASis, tegevdirektorina NSB Kaubanduse ASis ning omab kõrgharidust (BA) välissuhete erialal Virginia Ülikoolist 1994 aastast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077